18 mei 2024

Red Dead Online komt waarschijnlijk deze week

Het is vrij stil in het kantoor van Rockstar Games over de komst van Red Dead Online, waar is het nou?! Nou, als hun beloftes als waar kunnen worden gezien, dan komt online deze week..

Een echte datum was er sowieso nog niet, maar dat de online modi in november zou verschijnen moest een feit zijn. We zitten ondertussen op de zesentwintigste, dus hun time-window komt langzaam tot een einde. Red Dead Online zal officieel gezien beginnen onder de term; Beta. Dus een volledige ervaring zal het volgens Rockstar Games nog niet zijn. Wel zeggen ze het volgende..
“Using the gameplay of the upcoming Red Dead Redemption 2 as a foundation, Red Dead Online will be ready to be explored alone or with friends, and will also feature constant updates and adjustments to grow and evolve this experience for all players.”
Red Dead Online
Spelers kunnen al zien dat er RDR2 spelers zijn die al verschillende online achievements hebben behaald. Dit zijn waarschijnlijk de testers en die zijn dus druk bezig! De achievement Breakout is degene die je krijgt na het afmaken van de introductie tot Red Dead Online. De naam laat het lijken alsof je ontsnapt uit een gevangenis, wat zomaar zou kunnen natuurlijk!
Laat ons weten of jij, net als ons, hoopt dat Red Dead Online snel zal verschijnen! Wij zullen jullie up-to-date houden over deze topics en nog veel meer gaming-nieuws! 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →