Fallout 76 fors in prijs gedaald

Fallout 76, de nieuwe naam in de Fallout franchise van Bethesda. Een game waar menig speler met smart op heeft zitten wachten. Een spel wat uitkwam en onder vuur werd genomen door heel veel mensen met een mening.

De bommen zijn gevallen, alles ligt in puin. Heel Amerika is weggevaagd zoals wij het land nu kennen. Iedereen in de buitenwereld is dood of gemuteerd. De mutaties, de verschrikkelijke mutaties… Gemuteerde mensen die andere levende wezens op willen eten, honden zo gemuteerd dat ze geen liefde meer kennen, vleermuizen zo groot als een huis, wezens die domineren. Maar toch is er een beetje hoop. Jij. Samen met de andere strijders en overlevenden uit de Vaults moet je de wereld weer op zien te bouwen. Vecht om je grond terug te krijgen, los raadsels en mysteries op van de enige goede robots of van overleden Settlers, herbouw steden en werk samen om Amerika weer een beetje leefbaar te maken, dat is Fallout 76.
Fallout 76
Dit alles klinkt als een ontzettend goede game, maar velen zijn het hier niet mee eens. De afwezigheid van menselijke NPC’s maakt voor velen de wereld té leeg. De enige menselijke interactie bestaat tussen de spelers zelf. Wij zijn juist die menselijke NPC’s. Velen vinden dit alleen niet genoeg voldoening geven. Ook de quests die je krijgt van papiertjes, holotapes of robots maakt dat mensen het niet leuk vinden en zich moeilijk in kunnen leven. En anders zijn het de graphics waar Fallout 76 spelers over vallen. Het is in dezelfde engine gecreëerd net als Fallout 4. Geeft dit juist charme, of breekt die de game ervaring?
De reden van de prijsverlaging blijft misschien een beetje gissen. Heeft de negativiteit gemaakt dat Bethesda heeft besloten de prijs te reduceren? Of omdat Fallout 76 slecht verkocht en zelfs de DLC pakketten van Fallout 4 betere verkoopcijfers hadden dan de nieuwe game? Bethesda heeft hier nog geen uitspraak over gedaan.
Fallout 76
Al met al, mocht je graag deze game willen spelen maar vond je hem eerst te duur? Dan kan je hem nu voor een stuk goedkoper tóch lekker spelen en genieten van de Fallout ambiance. Check je lokale gamedealer voor de beste prijs. Want soms verschillen de prijzen nog een beetje! Ik speel in ieder geval nog even gestaag door. Want ik geniet met volle teugen, ook van de rare bugs!
Wat vind jij van de nieuwe Fallout? Laat het ons weten in de comments!

Fallout 76
Bèta pret

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation