Square Enix heeft opnieuw een handelsmerk aangevraagd voor Parasite Eve

In de goede ouwe tijd van de PSX was Parasite Eve een van de meest originele horrorgames van zijn tijd. Fans smeken al jaren om een remake of remaster en misschien gaat het nog gebeuren ook. Ontwikkelaar Square Enix heeft namelijk opnieuw het handelsmerk voor de Serie aangevraagd, wat het precies zal inhouden is onbekend maar met de opkomst van remake’s dit jaar kunnen we hier wel op hopen.

De Parasite Eve-franchise bestaat uit drie games. De eerste twee kwamen in 1998 en 1999 uit en draaiden rondom politieagente Aya Brea die het opneemt tegen een oude, slechte entiteit genaamd Eve. In 2010 verscheen de derde game, The 3rd Birthday, op PSP.
Ben jij als lezer benieuwd naar hoe deze vroeger uitzagen en speelden? bekijk dan de video’s hieronder en vergelijk!
Parasite Eve
In Parasite Eve begint het verhaal van Aya Brea, een agent bij de New York Police Department. Het verhaal opent met een bezoek naar een opera voorstelling waar iedereen behalve Aya spontaan in brand vliegt. De opera zangeres lijkt ernstig ziek te zijn en wordt overgenomen door een andere entiteit genaamd Eve. Eve ontsnapt uit de opera en veroorzaakt een enorme hoeveel aan verwoesting in New York, het is aan Aya om haar te stoppen.

Parasite Eve 2
Deel twee is een direct vervolg op de gebeurtenissen van het eerste deel, de speler stapt weer in de schoenen van Aya Brea en neemt het op tegen een mysterieuze organisatie die experimenteert met dezelfde verschijnselen die Eve hebben gemaakt uit deel een.

The 3rd Birthday
Het derde deel is geen direct vervolg maar een spin off.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation