20 april 2024

Ps4 Exclusives: Borderlands 2 VR

Borderlands 2 VR komt steeds dichterbij, over 2 weken kunnen playstation 4 eigenaren eindelijk aan de slag en zich overgeven aan hun loot verslaving.

Gamers die hopen dat Borderlands 2 VR nog naar andere platformen zal komen, zullen nog vijf maanden moeten wachten tot de exclusive periode is verlopen.
Dat blijkt uit een korte trailer die online is gekomen, waarin dit in kleine letters te lezen valt. Dat betekent dat vijf maanden na release de vr-versie van de game pas naar andere vr-brillen, zoals de Oculus Rift en Vive, kan komen.
Borderlands 2 VR verschijnt op 14 december voor PlayStation VR. Het spel heeft een nieuwe Teleport-functie, zodat spelers zich gemakkelijker door de spelwereld voort kunnen bewegen. Daarnaast hebben spelers tijdens gevechten beschikking over ‘Bad Ass Mega Fun Time’. Dit vertraagt alles, zodat spelers rustig kunnen nadenken over hun tactiek. De game is alleen geschikt voor singleplayer.