15 april 2024

Mayhem komt naar The Crew 2

De tweede gratis update voor The Crew 2 plant nieuwe Demoliton Derby Discipline, PvP-modus en meer.

Vandaag heeft Ubisoft aangekondigd dat Demolition Derby, de tweede gratis update van Ubisofts open wereld motorsports game, The Crew 2, beschikbaar zal zijn op 5 december voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.
De Demolition Derby update introduceert een nieuwe Demolition Derby discipline. Hierbij moeten concurrenten proberen een top drie plaats te verdienen door in een beperkte tijd de hoogste score te behalen.

Twee nieuwe arena’s zijn gebouwd om de vernietiging te huisvesten. De Bonneville Salt Flat. Hier kunnen spelers punten verdienen door de auto’s van hun tegenstanders te verpletteren. Dit allemaal terwijl ze obstakels zoals een lift, een verende bokshandschoen of andere auto’s ontwijken. En een nieuw circuit gebouwd in het hart van de Tucson vliegtuigenbegraafplaats. Waar spelers hun tegenstanders van het circuit kunnen duwen voor nog meer verwoesting.
Naast de Demolition Derby discipline brengt de update de langverwachte PvP-modus naar The Crew 2. Vanaf het Rookie niveau kunnen maximaal acht spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende disciplines zoals Street Racing en Motocross. Dit allemaal in een constant vernieuwende selectie van evenementen op de Amerikaanse kaart. Spelers die graag de competitie in de hoogste versnelling willen schakelen, kunnen deelnemen aan de PvP-competities in het spel voor hogere inzetten en beloningen. Vier nieuwe demolition derby auto’s zullen worden toegevoegd. En voor het eerst in The Crew 2 zullen de demolition derby auto’s volledig vernietigbaar zijn in elke mode.
De update bevat ook meer wedstrijden met een hoog octaangehalte, waaronder exclusieve Drift-, Alpha Grand Prix- en Rally Cross uitdagingen, evenals extra vaardigheden en in-game activiteiten. Als onderdeel van de maandelijkse voertuig drop van The Crew 2 zijn de Audi RS3 LMS – 2017 en de Aeroboat – VS12 – 2018 nu voor alle spelers toegankelijk.