30 november 2023

Bethesda regelt vervangende goodies voor Fallout 76

Een tijd geleden is Fallout 76 uitgekomen. De game heeft sinds release nogal gemengde feedback gekregen over zijn gameplay, echter was een ander aspect niet in orde. Trouwe fans voelden zich belazerd.

Fallout 76 heeft net zoals vele andere games meerdere edities gekregen. Tijdens het ontwerpen van de duurste editie, de Power Armor Edition, zouden de fans een paar leuke goodies erbij krijgen. Ook zat hierbij een gelimiteerde tas. Op vele afbeeldingen die Bethesda tijdens hun promotie van Fallout 76 heeft geplaatst, leek de tas van hoge kwaliteit. De fans kregen echter voor hun gevoel een goedkope tas die niet robuust aanvoelde. Natuurlijk heeft de studio negatieve feedback hierover gekregen en willen zij de trouwe fans toch tevreden houden.


Bethesda heeft wel een uitspraak gedaan over waarom de tas zodanig veranderd is. Zo hebben zij op het laatste moment besloten om deze tas van materiaal te veranderen. De bedoeling was om een canvas materiaal te gebruiken, dit was echter veel te duur. Nu heeft de studio van uitgever gewisseld om deze gelimiteerde goodies toch waar te kunnen maken. De tassen zullen nu wel van canvas zijn en iedere speler die in bezit is van een Power Armor Edition zal er een gratis kunnen krijgen.
Om in aanraking te komen met dit vervangende item, dient de speler een Support Ticket in te dienen. Via deze link kun je dat ook doen: Bethesda Support. Zodra je in contact bent gekomen met Bethesda Support, kun je in aanmerking komen voor een van deze vervangende items.