Bethesda regelt vervangende goodies voor Fallout 76

Een tijd geleden is Fallout 76 uitgekomen. De game heeft sinds release nogal gemengde feedback gekregen over zijn gameplay, echter was een ander aspect niet in orde. Trouwe fans voelden zich belazerd.

Fallout 76 heeft net zoals vele andere games meerdere edities gekregen. Tijdens het ontwerpen van de duurste editie, de Power Armor Edition, zouden de fans een paar leuke goodies erbij krijgen. Ook zat hierbij een gelimiteerde tas. Op vele afbeeldingen die Bethesda tijdens hun promotie van Fallout 76 heeft geplaatst, leek de tas van hoge kwaliteit. De fans kregen echter voor hun gevoel een goedkope tas die niet robuust aanvoelde. Natuurlijk heeft de studio negatieve feedback hierover gekregen en willen zij de trouwe fans toch tevreden houden.


Bethesda heeft wel een uitspraak gedaan over waarom de tas zodanig veranderd is. Zo hebben zij op het laatste moment besloten om deze tas van materiaal te veranderen. De bedoeling was om een canvas materiaal te gebruiken, dit was echter veel te duur. Nu heeft de studio van uitgever gewisseld om deze gelimiteerde goodies toch waar te kunnen maken. De tassen zullen nu wel van canvas zijn en iedere speler die in bezit is van een Power Armor Edition zal er een gratis kunnen krijgen.
Om in aanraking te komen met dit vervangende item, dient de speler een Support Ticket in te dienen. Via deze link kun je dat ook doen: Bethesda Support. Zodra je in contact bent gekomen met Bethesda Support, kun je in aanmerking komen voor een van deze vervangende items.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation