30 mei 2024

Captain Marvel krijgt een tweede trailer

En oh boy, wat een trailer! Waar de eerste Captain Marvel trailer veel fans een beetje teleurstelde, krijgt deze trailer de meest positieve reacties, en terecht!

In de trailer zie je veel, veel, veel meer actie dan in de vorige trailer. Buiten dat is er meer te zien van haar krachten en haar origine. Ook merk je al een aantal veranderingen op tegenover haar comic-book origin story. Zo leren we dat Carol in de film niks meer weet over haar leven als mens op Aarde. Ze werd ‘gevonden’ door de Kree Empire. Eigenlijk is er flink met haar DNA gespeeld, wat haar maakt in de heldin die ze zal worden. Hoe dit uiteindelijk gaat samenwerken met het einde van Infinity War, zal snel duidelijk worden. Of ja, snel? In Maart 2019 dan!

Dat Marvel veel veranderd in de origin verhalen van onze favoriete helden is een feit. Gelukkig houden zij wel het grotere geheel altijd op het juiste pad. Het woord gaat rond, dat de Avengers 4 trailer deze week daadwerkelijk zal verschijnen. Er waren veel trolls die het lieten lijken alsof de trailer kwam, maar nu lijkt het erop dat de bronnen betrouwbaar zijn. Laten we hopen dat dit het geval zal zijn!
Kan jij, net als ons, ook niet wachten op Captain Marvel, Avengers 4 en Spider-Man: Far From Home? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jullie mening.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →