28 mei 2024

Destiny 2 servers gaan down voor Black Armory

De servers van Destiny 2 zullen vanavond down zijn voor de update van de eerste Season Pass DLC, Black Armory. De downtime zal beginnen om half 6 ’s avonds en is hopelijk voorbij om 6 uur. Na de downtime is het mogelijk om update 2.1.1.1 te downloaden, de eerste patch van Black Armory.

Black Armory is de eerste DLC van de Annual Pass van Destiny 2: Forsaken. In deze eerste DLC gaan we op zoek naar de wapens van de Golden Age. Om deze wapens te verkrijgen, moeten we wapenonderdelen gaan zoeken en samensmeden in de forges. Het verzamelen van de wapenonderdelen en het smeden van de wapens doen spelers in fireteams van 3 Guardians. Je doorloopt een quest die eindigt met het verdedigen van een forge tegen hordes van vijanden. Als de verdediging succesvol is, krijg je een wapen van de Black Armory. Naast de forges zal de DLC ook een nieuwe raid bevatten, genaamd de Scourge of the Past. Er zijn al een aantal wapens uit de forges bekendgemaakt en getoond in een video door Bungie. Hieronder kun je de nieuwe wapens bekijken:

Om de content van de DLC van Black Armory aan Destiny 2 toe te voegen, zal de game een korte downtime hebben vanavond. De website van Bungie vermeldt dat de downtime ongeveer zal duren van half 6 tot en met 6 uur. Voor updates over de downtime kun je terecht op de BungieHelp Twitter-pagina. Na het volbrengen van de downtime, kun je update 2.1.1.1 downloaden en met Black Armory aan de slag!