Fortnite Seizoen 7 is vandaag begonnen

Het nieuwe seizoen van Fortnite is vandaag van start gegaan. Het is het zevende seizoen van de game van Epic Games en het heeft een winter tintje. Er zijn bijvoorbeeld meerdere winter skins en de map ligt onder het sneeuw.

Fortnite is al meer dan een jaar geleden gereleased. Om de 3 maanden brengt Epic Games een nieuw seizoen uit voor de game en dit verandert de Battle Royale map en geeft een nieuwe Battle Pass. Vandaag is er weer een nieuw seizoen van start gegaan, namelijk het zevende seizoen. Seizoen 7 staat in het teken van de winter. De skins en cosmetics hebben allemaal een winters tintje. Zo is er bijvoorbeeld een Yeti skin en The Ice King. Dit zijn twee voorbeelden van de nieuwe items die beschikbaar zijn geworden in de 100 tiers. De nieuwe Battle Pass kan weer door spelers gekocht worden en hiermee kunnen nieuwe cosmetics verkregen worden. Er zijn ook weer meerdere skins in de Battle Pass, die van uiterlijk kunnen veranderen als je challenges voltooid. Naast de nieuwe cosmetics heeft ook de map een winterse metamorfose gehad. Een deel van de map ligt namelijk onder het sneeuw en meren zijn bevroren. De bevroren meren zorgen voor een leuk gameplay effect.

Het zevende seizoen van Fortnite zal 2 weken langer duren dan gebruikelijk is. Dit komt omdat het team van Epic Games ook een korte vakantie houdt tijdens dit seizoen. Dit betekent echter niet dat er 2 weken lang geen content uitgebracht gaat worden voor de game. Epic Games verzekert ons ervan dat de game geupdate zal worden tijdens hun vakantieperiode en wekelijkse challenges dus niet op zich laten wachten. De extra 2 weken zorgen er wel voor dat spelers net iets langer de tijd hebben om alle nieuwe items van het seizoen te unlocken!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation