20 mei 2024

Kevin Hart zal niet meer de Oscars hosten, verontschuldigd zich

Kevin Hart zal de 91e editie van de Oscars Academy Awards niet meer presenteren. De comedian en acteur laat dit weten in een statement op Twitter.

Dit is allemaal ontstaan vanuit een oude Tweet die Kevin postte jaren geleden waarin hij woorden gebruikte die als homofobisch werden ontvangen. De LGBTQ Community was in rep en roer na het vinden van zijn oude Tweets en vonden dat hij zich moest verontschuldigen. Hij kreeg van de Academy een keuze: Sorry zeggen of aftreden als gastheer. Kevin koos voor het tweede. Hij zei het volgende;

 “I’m almost 40 years old and I’m in love with the man that I am becoming. You live and you learn and you grow and you mature.” He added: “I live to love … please take your negative energy and put it into something constructive.”


Veel mensen vinden het heel jammer en begrijpen dan ook totaal niet waarom dit zo’n groot probleem is. Maar dan is er natuurlijk de kant die dat precies andersom zo ziet. Hevige discussies vinden plaats op Twitter. Helaas zullen mensen het nooit eens worden over onderwerpen als deze!
Wat vind jij van de keuze van de Academy en Kevin Hart? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!
 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →