30 mei 2024

The Crew 2 kan aankomend weekend gratis gespeeld worden

Het is aankomend weekend mogelijk om The Crew 2 gratis te spelen. De game zal een gratis weekend hebben op de PS4, Xbox One en PC. Spelers die de game dit weekend gaan uitproberen, krijgen ook nog een auto die verschillend is per platform.

Het is ongeveer een half jaar geleden dat The Crew 2 gereleased is. Fans van de game zullen al aardig wat uurtjes in de game gestopt hebben, maar niet iedereen zal de game uitgeprobeerd hebben. Dit weekend kan daar voor elke gamer verandering in komen. The Crew 2 is aankomend weekend namelijk gratis te spelen. Dit is vermeld op de website van de game. De game kan gratis gespeeld worden vanaf vandaag tot en met maandag. De precieze tijden van het gratis weekend zijn verschillend per platform. De PC-versie van de game kan nu al gepreload worden.

Het gratis weekend van The Crew 2 biedt spelers verschillende voordelen. Zo behoud je alle progressie die je dit weekend maakt als je besluit om de game daadwerkelijk aan te schaffen. Het aanschaffen van de game zal ook goedkoper zijn, omdat er een speciale actieprijs geldt. Daarnaast krijg je voor het spelen van de game aankomend weekend een gratis auto. PC-spelers ontvangen de Ford GT Touring. PS4-spelers ontvangen de Maserati Gran Turismo S. Xbox One-spelers ontvangen de BMW Z4 GT3. Er zijn dus genoeg redenen om de game uit te proberen als je interesse hebt.