30 mei 2024

Nieuwe screenshots van Metro Exodus

Metro Exodus is het derde vervolg deel in de Metro series. De game volgt een boeken serie die ooit geschreven zijn door Dmitry Glukhovsky. Gemaakt door 4A Games en staat gepland voor 19 februari 2019.

4A Games heeft een nieuwe set screenshots gereleased van Metro Exodus. In de afbeeldingen zijn de omgevingen te zien waarin het avontuur afloopt. Ook zit er een afbeelding bij waar een NPC wordt weergegeven, net zoals een Lurker (aasgieren die smullen van slachtoffers).
Metro Exodus zal NVIDIA’s Hairworks en Advanced PhysX effects gaan gebruiken. Ook zal het een van de eerste games, naast Battlefield V, zijn die real-time ray tracing effects gaat gebruiken. Dit heeft voornamelijk betrekken op de settings zoals Ambient Occlusion en Global Illumination. 4A Games heeft echter nog niet duidelijk gemaakt of de game vanaf launch de RTX kaart gaat ondersteunen.