Nieuwe screenshots van Metro Exodus

Metro Exodus is het derde vervolg deel in de Metro series. De game volgt een boeken serie die ooit geschreven zijn door Dmitry Glukhovsky. Gemaakt door 4A Games en staat gepland voor 19 februari 2019.

4A Games heeft een nieuwe set screenshots gereleased van Metro Exodus. In de afbeeldingen zijn de omgevingen te zien waarin het avontuur afloopt. Ook zit er een afbeelding bij waar een NPC wordt weergegeven, net zoals een Lurker (aasgieren die smullen van slachtoffers).
Metro Exodus zal NVIDIA’s Hairworks en Advanced PhysX effects gaan gebruiken. Ook zal het een van de eerste games, naast Battlefield V, zijn die real-time ray tracing effects gaat gebruiken. Dit heeft voornamelijk betrekken op de settings zoals Ambient Occlusion en Global Illumination. 4A Games heeft echter nog niet duidelijk gemaakt of de game vanaf launch de RTX kaart gaat ondersteunen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation