19 april 2024

Devil May Cry 5: V in actie

Met de vette trailers van Nero en Dante achter de rug is het nu tijd voor de laatste personage van het speelbaar trio, V komt in actie met zijn eigen stijl die tot nu toe ongekend is in DMC

V is fysiek niet zo sterk als Nero of Dante en maakt daarom gebruik van familiars, zo heeft V een zwarte panter genaamd Shadow die snel en precies te werk gaat en overal als een schaduw kan verschijnen. V heeft ook nog een vogel genaamd Griffin die als een soort scout fungeert. Als V besluit om er serieus werk van te maken gebruikt hij zijn Devil trigger om de Goliath genaamd Nightmare op te roepen. Nightmare is extreem sterk maar heel erg sloom.
Wat ook nog opvallend is, is dat de namen van V zijn familiars allemaal overeen komen met bazen van Devil May Cry 1. Hierdoor word er momenteel gespeculeerd dat de ware identiteit van V met Mundus, de eindbaas van deel 1 te maken heeft.