26 mei 2024

Men in Black: International Official Trailer

Er komt in de zomer van 2019 een nieuwe film in het universum van Men in Black uit. Men in Black: International is een spin-off en zal zich opnieuw bezighouden met de secret agency die de aarde beschermd tegen buitenaardse gevaren. De officiële trailer van de film is vandaag op YouTube verschenen.

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat er een spin-off zou komen van de Men in Black. De Men in Black films gaan over een geheime dienst, die zich bezighoudt met het beschermen van de aarde tegen buitenaardse dreigingen. Er zijn tot nu toe 3 films uitgekomen binnen de serie en de vierde zal volgend jaar verschijnen. De vierde Men in Black film heet Men in Black International. De hoofdrolspelers zijn Agent M (Tessa Thompson) en Agent H (Chris Hemsworth). Beide acteurs zijn onder andere bekend van de film Thor: Ragnarok. Naast de twee agenten vervult Liam Neeson ook een rol in de film als het hoofd van het Britse departement van de Men in Black. En er komt ook nog een bekend gezicht van de eerdere films terug. Emma Thompson zal namelijk haar rol als Agent O ook in Men in Black: International vervullen. Zij speelde deze rol ook in Men in Black 3.
Men in Black: International is geen vervolg op Men in Black 3. De film is een spin-off en focust zich op het Britse Men in Black departement in plaats van het Amerikaanse. Het verhaal van de film gaat over een nieuwe (mogelijke) buitenaardse dreiging waar de Men in Black een stokje voor moeten steken. Verder laat de trailer ons nog weinig zien over de verhaallijn. Het is wel overduidelijk dat de absurde wapens en aliens ook in deze film weer te zien zullen zijn. Aan het einde van de trailer zit ook nog een kleine maar wel opvallende easter egg in relatie tot het personage Thor (gespeeld door Chris Hemsworth).
Men in Black 3 zal deze zomer in de bioscopen verschijnen. De exacte datum is nog onbekend.