25 februari 2024

Jump Force krijgt Story en Avatar Trailer

Jump Force komt 15 februari 2019 naar de PlayStation 4 , Xbox One en PC. Reden voor Bandai Namco om wat nieuwe beelden te laten zien van hun komende nieuwe fighter game. In deze trailer, die jullie hierboven kunnen zien, krijgen we een preview te zien van het verhaal en het maken van je eigen Avatar. En hoewel het allemaal work in progress is , ziet de game er fantastisch uit.

Het verhaal vertelt de plotselinge vermenging van de echte wereld met die van de Jump wereld. Door deze vermenging is er flink wat chaos ontstaan op de aarde. Boosaardige schurken laten een spoor achter van verwoestingen en dood. Om dit nieuwe gevaar aan te pakken, wordt er een nieuwe team van helden gevormd: The Jump Force. Directeur Glover richt het team op, en rekruteert diverse sterke en bekende vechters uit het Manga Universum.
De spelers kunnen hun eigen held en Avatar maken. Dit kan aan de hand van de diverse elementen uit je favoriete manga franchise. Niet alleen de uiterlijk kan je aanpassen maar je kan ook volledig je eigen move set maken. Met je eigen gemaakte held kan je je aansluiten bij The Jump Force. Samen met de andere bekende helden ga je de strijd aan met alle boze schurken uit de Manga Universum.
In de trailer zien we ook heel kort de Onyx Book. De Onyx Book is een ontzettend sterke apparaat. Vermoedelijk is de Onyx Book verantwoordelijk voor de plotselinge versmelting van de twee werelden. Tevens zien we ook de vier recent aangekondigde nieuwe personages. Asta van Black Clover, Trunks van Dragon Ball, Boa Hancock van One Piece en Renji Abarai van Bleach.
Een eerste impressie van Jump Force kan je hier lezen. We konden Jump Force tijdens Gamescom uitgebreid testen. Zijn jullie ook zo benieuwd naar Jump Force? Zo ja laat het ons weten in de reacties hieronder.