26 mei 2024

De gratis PlayStation Plus games van januari 2019

Zo, dat waren de kerstdagen weer. Nog niet genoeg games onder de boom gehad? Dan heeft PlayStation komende maand weer een paar nieuwe voor jou.

Heb jij een PlayStation Plus abonnement dan kun je onderstaande PlayStation Plus games gratis downloaden. Mis je de witte kerst dan heeft PlayStation komende maand Steep voor jou klaar staan. Kun je in ieder geval toch losgaan in de sneeuw. Is dat niks voor jou dan krijg je ook nog Portal Knights. Een leuke RPG waar je wat uurtjes in kwijt kunt.

Hieronder de lijst van januari 2019

De gratis Playstation Plus games van december zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan.

Hieronder de lijst van december die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van januari? Laat het ons weten in de comments hieronder!