14 april 2024

Dead or Alive 6 release date is uitgesteld

Fans van de Dead or Alive-serie moeten iets langer wachten tot het zesde deel gereleased gaat worden. Dead or Alive 6 is namelijk 2 weken uitgesteld. De game zou oorspronkelijk op 15 februari gereleased gaan worden. De nieuwe releasedatum is 1 maart.

De release van Dead or Alive 6, een fighting game die ontwikkeld wordt door Team Ninja, zal kort uitgesteld worden. Dit wordt vermeld op de officiële twitterpagina van de game. Op de twitterpagina is een tweet geplaatst waarin Yohei Shimbori, de director en producer van de game, zich verontschuldigd voor het uitstellen van de releasedatum. In de tweet geeft de director aan dat de makers nog iets langer de tijd willen nemen om ervoor te zorgen dat de game zo optimaal mogelijk uitgebracht kan worden. De oorspronkelijke releasedatum van de game was 15 januari 2019. De nieuwe releasedatum is 1 maart 2019. Dit betekent dat we maar 2 weken langer hoeven te wachten op de game en dit zal het waard zijn als dit tot een betere release leidt.


Hieronder zijn nog een aantal van de Dead or Alive 6 trailers te zien voor iedereen die ze gemist heeft: