26 mei 2024

De nieuwe Short Story van Overwatch

Wat is er nou leuker dan van één van je favoriete games de storyline te weten. Zeker wanneer je favoriete karakter er nog geen had. De characterbuild, zoals dat wordt genoemd is wanneer een karakter in een game/serie of film een achtergrond, doel en leven krijgt buiten alleen het spel. Een spel zoals Overwatch is hier erg goed in. Regelmatig komen nieuwe Heroes uit en daarbij vaak ook een Animated Short. Een filmpje over wie deze nieuwe Hero is. Wat zijn z’n krachten, ideeën en met wie hebben ze een link in de wereld van Overwatch.

Overwatch doet dit niet alleen met Animated Shorts. Eens in de zoveel tijd komen er ook comics uit. Strips die te lezen zijn op de officiële website van het spel. Weer anders dan een filmpje, maar net zo leuk. Zo leer je pas écht je favoriete Hero kennen! Maar nog niet iedere Hero heeft een strip of Animated Short…
Overwatch
Sinds gister mogen we weer meer kennis maken met Ana, de snipe support van Overwatch! Maar niet in een Animated Short of stipverhaal. Ana heeft een eigen Short Story gekregen. Een verhaal geschreven door Michael Chu genaamd Bastet. Het verhaal neemt ons mee in een avontuur van Ana,  Reinhardt en Soldier 76. Het team is op een missie in Caïro waar ze het opnemen tegen de vijand Talon, het slechte team waar onze shotgun dragende Hero lid van is, Reaper.
Het verhaal telt veertien pagina’s en leest lekker weg! We krijgen ook een klein kijkje in het leven van Jack, Soldier 76. Een verhaal met veel diepgang, liefde en schatten…
Bekijk alle Animated shorts, comics, artwork en meer op de website van Overwatch en lees het verhaal hier!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →