Veranderingen die vandaag in de Hearthstone’s Rastakhan’s Rumble’s singleplayer mode komen

In de update van vandaag wijzigt het Hearthstone team de Arena kaartkeuzes. En brengt het wat veranderingen aan in Rumble Run, het nieuwste solo avontuur voor Rastakhan’s Rumble.

Bekijk hieronder meer informatie over deze wijzigingen en aanvullende inzichten van het ontwikkelingsteam op Rumble Run zoals vermeld op de blogpost.
Arena updates – De weergavesnelheid van elke individuele kaart beschikbaar in Arena is aangepast. Dit om ervoor te zorgen dat de algemene winstgevendheid van elke klasse zo dicht mogelijk bij het ideaal van 50% blijft.
Rumble Run veranderingen – Spelers hebben een maand lang gestreden om de status van het kampioenschap in de Rumble Run en er is ruimte voor enkele veranderingen op basis van hoe de zaken tot nu toe zijn gegaan.

  • Gewogen Kaartbeloningen: Ze hebben de mogelijkheid van synergetische kaarten vergroot zodat het gekozen heiligdom vaker verschijnt. Deze aanpassingen aan het aanbod van kaartbanks en het toevoegen van bonusemmers zullen de ervaring van vechten in de Gurubashi Arena helpen versterken, spelers de negen trollkampioenen leren kennen en elke run een eigen sterk thema geven.
  • Boss Deck Aanpassingen: Ze hebben een deel van de power van de boss decks gesnoeid zodat Runs gematigder zullen spelen. Rumble Runs zijn nu een beetje eenvoudiger, maar wat nog belangrijker is, ze zullen eerlijker voelen.
  • Wijzigingen in de Shrine Selection: met deze update krijgt de speler altijd de shrine waarmee ze zojuist een run hebben verloren. Het heiligdom dat de baas gebruikte om de speler in zijn laatste run te verslaan blijft ook aangeboden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation