21 april 2024

Fallout 76 zal vandaag een grote patch krijgen op PC

Bethesda gaf gisteren in Fallout 76: Inside the Vault aan dat er een grote patch aan zat te komen. Deze patch zou volgens de blogpost op 14 januari verschijnen, maar dit blijkt toch eerder te zijn. In een update wordt namelijk vermeld dat de patch vandaag al op de PC beschikbaar zal zijn. Naast deze grote patch is er nog meer nieuws. PC-spelers die in 2018 de volledige versie van Fallout 76 gespeeld hebben, krijgen de Fallout Classic Edition gratis.

Gisteren heeft Bethesda in hun blogpost Inside the Vault aangegeven dat er begin dit jaar twee nieuwe patches gereleased worden voor Fallout 76. De eerste patch zou op 14 januari beschikbaar zijn en de tweede patch hopelijk voor het einde van de maand. Na het posten van de blogpost is er een update toegevoegd die een vervroeging van de release van de eerste patch aankondigt. Deze patch zal namelijk voor PC-spelers vandaag al verschijnen. De patch wordt eerst op de PC beschikbaar gesteld om mogelijke problemen nog te verhelpen en zal een aantal dagen later ook naar de consoles komen. Later vandaag zal Bethesda de patch notes op hun website plaatsen, zodat bekend is wat er precies gaat veranderen. De patch bevat onder andere 150 fixes voor problemen die de community aangegeven heeft.

Fallout Classic Edition

Naast de twee grote patches die Fallout 76 gaat krijgen begin dit jaar, komt Bethesda nog met meer nieuws. PC-spelers die de volledige versie van Fallout 76 hebben gespeeld in 2018 hebben geluk. Zij krijgen namelijk de Fallout Classic Edition van Bethesda cadeau. Dit pakket bestaat uit de volgende games: Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics. Dit is een leuk cadeautje voor nieuwe Fallout fans, die de voorgaande delen van de franchise nog niet gespeeld hebben.