21 april 2024

Battlefield V Chapter 2: Lightning Strike begint deze week

Tides of War gaat verder in het tweede hoofdstuk van Battlefield V in januari en februari. Lightning Strike zal gedurende deze twee maanden wekelijks voorzien worden van nieuwe content en uitdagingen.

Een groot gemis sinds de release van de game is de Coöp mode, Combined Arms. Deze zal vanaf februari beschikbaar worden voor Battlefield V spelers. Daarnaast zal Lightning Strike de game mode Rush opnieuw toevoegen aan de game en zal Squad-Rush en Squad-Conquest ook een terugkeer maken. In deze game mode spelen teams van 16 spelers tegen elkaar op kleinere varianten van bestaande maps.

Verder zullen er nieuwe wapens worden toegevoegd waaronder de Zk-383 SMG voor de Medic class en de Modele 1944 Semi-auto rifle voor de Assault class. Support zal ook wat liefde krijgen met de M1922 MMG. Spelers kunnen deze wapens vrij spelen door wekelijkse uitdagingen te voltooien zoals in de Tides of War van december. Tijdens hoofdstuk 2 zullen er ook een aantal nieuwe voertuigen worden toegevoegd en zal er een nieuwe Grand Operation beschikbaar worden gesteld.
Meer informatie over de nieuwe content die wordt toegevoegd aan Battlefield V? Bekijk dan de website met alle beloningen tijdens Lightning Strike.

Battle Royale?

Op dit moment mist er nog altijd een grote game mode voor Battlefield V en dat is de 64-spelers Battle Royale mode die kort werd getoond tijdens de onthulling. Deze mode zal niet tijdens Chapter 2 worden toegevoegd, maar ziet zeer waarschijnlijk een release tijdens Chapter 3: Trial by Fire. Dit hoofdstuk gaat van start in maart. Dit komt overeen met de aankondiging dat de Battle Royale mode, Firestorm, op zin vroegst in maart, 2019 ging verschijnen.
Sta jij te popelen om aan de slag te gaan met een nieuw hoofdstuk in Tides of War? Of wacht je nog even op de Battle Royale mode voordat je Battlefield V in huis haalt?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →