14 april 2024

Pokemon Go krijgt een Hoenn Event

Pokemon Go’s Adventure Sync Hatchathon is nog steeds aan de gang maar op korte termijn afgelopen zijn. Na dit event staat er alweer een nieuwe globale event klaar, dit keer in het thema van de Hoenn regio.

Vanaf 15 januari, vandaag dus, zal er een nieuw Pokemon Go event plaatsvinden in het thema van de Hoenn regio. De Adventure Sync Hatchathon zal daarmee worden beëindigd. Dit nieuwe event zal twee weken lang duren, ook zullen tijdens dit event Pokemons van de derde generatie vaker spawnen dan normaal. Dit Pokemon Go evenement zal lopen tot 29 januari.
Gedurende dit event zullen spelers generatie drie Pokemon vaker terug zien dan normaal. Spelers zullen ook een grotere kans maken op een “shiny” variant van Zigzagoon en Taillow. Buiten dat zullen alle Shroomish die evolueren naar een Breloom de gras-type aanval Grass Knot leren.
Pokemon Go Hoenn Event
Raid Battles zullen ook generatie 3 Pokemon bevatten, denk bijvoorbeeld aan Kyogre en Groudon. De 7 kilometer eieren zullen ook een vergrote kans hebben op generatie 3 Pokemon tijdens dit event. Natuurlijk zullen de Field Research taken ook in hetzelfde thema staan.
Om dit event te vieren biedt Niantic ook nog nieuwe avatar items aan. Deze items zijn gebaseerd op Team Aqua en Team Magma.