21 april 2024

Nieuwe Game of Thrones teaser brengt een koude sfeer

Winter is here! In april is het weer de hoogste tijd voor een nieuw en tevens het laatste seizoen van Game of Thrones. De nieuwe tease voor dit achtste deel brengt een specifieke startdatum.

Alhoewel dit niet de officiële trailer is, brengt de één-minuut-lange teaser een koude voorspelling. Terwijl Jon Snow (Kit Harington), Sansa Stark (Sophie Turner) en Arya Stark (Maisie Williams) door de tomben van Winterfell lopen, nadert de echte winter ook hier in hun thuisfront. Deze drie hoofdpersonages lopen door de tombe met de stemmen van hun overleden geliefden die door hun hoofd razen als de laatste strijd langzaam maar zeker arriveert, hoe zal het aflopen voor de drie Starks? Hoe zal de Game of Thrones daadwerkelijk eindigen?

[SPOILERS voor seizoen 7]
Als jij terugkijkt op het einde van het zevende seizoen, waar denk je dan aan? Juist, de Night King die één van de drie draken voor zichzelf pakt, door deze te vermoorden en terug tot leven te roepen, waarna hij vervolgens de Wall volledig met de grond gelijk maakt. Niemand weet wie de strijd gaat overleven, misschien gaat iedereen wel dood en pakt de Night King zijn overwinning. Wat er ook gebeurt, dit epische achtste seizoen zal op 14 april van start gaan gedurende zes weken vol met actie. Hoe lang iedere aflevering duurt is nog een verrassing, speculaties zeggen anderhalf tot twee uur, maar niks is bevestigd!
Kan jij net als ons ook niet wachten op het achtste seizoen van Game of Thrones? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!
 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →