21 april 2024

De Sims 4 Word Beroemd binnenkort te spelen op console

Za Woka Genava! Een echte Sims 4 speler weet natuurlijk wat ik daar bedoel. Sims spelers op PC en Console. En een leuk nieuwtje voor onze Console Simmers, De Sims 4 Word Beroemd komt binnenkort naar jullie PlayStation 4 of Xbox One.

Altijd al de wilde fantasie of wens gehad om ziekelijk beroemd te zijn? Altijd in de spotlights staan, bergen fanmail en hordes aan fans achter je aan te krijgen? Wacht niet langer met het wachten tot die droom vanzelf uitkomt. Dromen moet je nastreven! Daarom kunnen console spelers binnenkort óók mega beroemd worden in De Sims 4.
De update brengt een nieuwe map met zich mee. Het warme Del Sol Valley, Hollywood is er niets bij. Warm weer, mooie locaties, een echte plek voor een ster zoals jij. Vette clubs, een prachtig museum en geweldige huizen. Plekken waar jij gezien kan worden! Alleen moet je wel eerst even zorgen dat je dus zo beroemd wordt voordat je bij de exclusieve feesten mag losgaan…
Begin bijvoorbeeld aan een acteer carrière als je altijd al in Soaps wilde spelen. Zorg dat je uitblinkt in de acteerlessen door thuis veel te oefenen. Schrijf je ook zeker in bij een talentenbureau voor dat kleine steuntje in je rug.
Door beroemder te worden en meer bekend krijg je roempunten. Hoe meer roempuntjes jij in je zak hebt zitten hoe belangrijker jij wordt in de Sims 4. Maar is roem wel alles wat je wil? Zijn de fans wel leuk? Sommige mensen gaan zich namelijk een beetje vreemd gedragen schijnt, in het bijzijn van hun popidool of favoriete acteur… Stalkers, wil je die nou echt door je tuin hebben sluipen? En is de druk tot presteren niet teveel voor je Sim? Kom er allemaal achter!
De Sims 4 Word Beroemd komt op 12 februari 2019 uit op PlayStation 4 en Xbox One. Zien wij je binnenkort over de rode loper wandelen?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →