29 mei 2024

Assassin's Creed Odyssey DLC cutscene wordt aangepast

Ubisoft gaat een cutscene aanpassen in de Shadow Heritage DLC van Assassin’s creed Odyssey. Dit wordt gedaan als reactie op kritiek vanuit de community op de cutscene. De verandering aan de cutscene zal in de volgende patch toegepast worden.

Ubisoft gaat een cutscene aanpassen in Assassin’s Creed Odyssey. Dit heeft de community manager bekendgemaakt in een forumpost. Het gaat om een cutscene uit de Shadow Heritage DLC. Er was veel kritiek geweest op de betreffende cutscene vanuit de community. De reden hiervoor is dat de cutscene geen goede afspiegeling van het verhaal gaf voor spelers die de niet romantische verhaallijn hadden gekozen. De invloed die de speler op het verhaal heeft in Odyssey is een van de belangrijkste aspecten van de nieuwe Assassin’s Creed game. Het is dan ook niet gek dat spelers kritiek hebben op een slechte reflectie van hun keuze in een cutscene. De cutscene zal in de eerstvolgende patch aangepast worden. Naast het filmpje zal ook de naam van een trophy/achievement aangepast worden.

Bloodline

De community manager haalt in de forumpost ook de volgende aflevering van de DLC aan, genaamd Bloodline. De community manager geeft aan dat het team ook goed zal kijken naar de loop van de verhaallijn van de volgende aflevering. Zo willen ze ervoor zorgen dat een soortgelijke kritiek als deze niet nog een keer zal gebeuren.