15 april 2024

Esports: Uitslagen en stand na week 2 in de LEC

Afgelopen weekend werd de tweede week in de LEC gespeeld. G2 Esports en Misfits Gaming begonnen die week onverslagen. Maar zijn ze beide na week 2 ook nog onverslagen? Fnatic en Rogue verloren beide hun eerste games in week één. Kunnen zij dan eindelijk een winst pakken in de tweede week?

Fnatic blijft het lastig hebben in de LEC. Wederom verloor het beide games in week twee. Vitality was vrijdag te sterk en Schalke 04 domineerden over Fnatic op zaterdag. Vrijdag leek het nog even goed te gaan met Fnatic. Maar wist Vitality het tij toch nog te keren en stond Fnatic weer met legen handen. Zaterdag walste Schalke 04 over Fnatic heen. Doordat Schalke 04 vol over botlane speelde en Rekkles continue werd gepakt, kon Fnatic helemaal niks meer bereiken in die game. Moeten de fans zorgen maken nu Fnatic zo aan het worstelen is? Ook Rogue wist nog niet de synergie te krijgen om één van hun games te winnen. Samen staan ze nu puntloos onderaan.
G2 Esports ging verder met wat het in de eerste week deed. Winnen en nog is winnen. Zaterdag hadden ze een gemakkelijke game tegen de zoekende Rogue. Op vrijdag echter hadden ze het nog relatief moeilijk tegen exceL Esports. Echter door een geweldige optreden van Caps wist G2 Esports hun onverslagen status te behouden. Misfits Gaming won in een leuke pot op vrijdag van Origen. Maar hun winstreeks kwam ten einde op zaterdag tegen Vitality.

Uitslagen week 2:

Fnatic Vitality
Rogue Splyce
exceL Esports G2 Esports
Schalke 04 SK Gaming
Misfits Gaming Origen
Schalke 04 Fnatic
SK Gaming exceL Esports
G2 Esports Rogue
Splyce Origen
Vitality Misfits Gaming

Stand na week 2

G2 Esports 4-0
2 Misfits Gaming 3-1
Schalke 04 3-1
Splyce 3-1
Vitality 3-1
6 SK Gaming 2-2
7 Origen 1-3
exceL Esports 1-3
9 Rogue 0-4
Fnatic 0-4

G2 Esports gaat nog steeds onverslagen aan kop. Maar ze worden op de voet gevolgd door Misfits Gaming, Schalke 04 , Splyce en Vitality. Wie van deze teams kunnen de strijdt aangaan met G2 Esports?
Lees hier terug wat de uitslagen waren van de eerste speelweek in de LEC.