19 april 2024

Playerunknown's Battlegrounds patch #25

Beste Playerunknown’s Battlegrounds spelers, het is weer tijd voor een patch note update. Binnenkort komt patch #25  uit op de normale servers, hierbij zijn er een aantal nieuwe items die we even voor je samenvatten.

De snowbike zal een nieuw voertuig zijn in Playerunknown’s Battlegrounds. Deze is een stuk sneller dan de sneeuwscooter, zoals de naam al doet denken. Toch is er een addertje onder de sneeuw, de snowbike is minder sterk en kan minder hebben dan de sneeuwscooter. Vijanden kunnen hem sneller stukschieten en botsen is ook minder handig. De snowbike zal alleen te vinden zijn in Vikendi, wat logisch is vanwege de sneeuw. Na de update zal er ook geen motor meer spawnen in de map.
Playerunknown's Battlegrounds
Het is ook weer tijd voor een nieuw wapen! De Bizon is een nieuw wapen wat valt onder de submachine guns. Sprokkel al de 9mm kogels die je tegenkomt want deze gebruik je voor de Bizon. Er past weinig op, je kan het wapen uitrusten met een muzzle attachment maar meer ook niet. Je kan er dus geen extra magazijn op zetten of een grip. Ook is de Bizon alleen te vinden in Vikendi en op Erangel.
Patch #25 brengt ook een nieuwe scope naar PUBG. Zoek de gebouwen af naar een Canted Sight. De scope past op wapens die over een tweede scope vakje beschikken. Dit maakt dat je kan switchen van scopes. Klik op de ALT + rechter muisknop om te switchen tussen de scopes. Er zit ook verschil in zicht wanneer je de scope op je eerste of tweede scope-slot zet op je wapen. Zoek binnenkort dus een rustig plekje op de map om het even uit te testen! De scope zal op alle mappen te vinden zijn.
Playerunknown's Battlegrounds
Wat binnenkort live gaat en wat eigenlijk best wel tof is, is de nieuwe manier waarop wij Vikendi kunnen spelen. Vikendi by night is de romantische sneeuwmap gehuld in duister. Gelukkig krijgen we licht van de grote maan en de prachtige aurora boralis (het noorderlicht). Het spel zal wat anders aanvoelen en spelen. De donkere nacht geeft veel opties rondom het sluipen en rushen zal moeilijker worden.
Voor de uitgebreide bugfixes en kleinere updates kan je terecht bij de website van Playerunknown’s Battlegrounds. De updates zullen eerst live zijn op de testservers voordat ze live gaan op de normale servers. Wanneer dit zal zijn is nog niet bekend.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →