29 mei 2024

Far Cry New Dawn komt bijna uit!

De hype is groot! In ieder geval voor mij dan. Dar Cry New Dawn komt in februari uit op PC, Xbox One en PlayStation 4. Wat hebben de makers al aan ons laten zien? We geven je een klein kijkje in de post apocalyptische wereld van onze nieuwe favoriete game.

We weten allemaal het einde van de vorige Far Cry. De game eindigde met een spectaculaire bom op het land wat je zo druk was te bevrijden. It all went to shit na die bom. Jaren konden mensen niet boven de grond komen. Maar na jaren van onveilig voelen konden mensen de zon weer zien. Genieten van de nieuwe wereld. Tot er mensen kwamen die alles op gingen eisen. Klop je dan aan bij Joseph Seed, de man die je wilde omleggen? Is de nood zo erg bij Far Cry New Dawn?
Recent lieten de makers van het spel ons kennismaken met de nieuwe soundtrack. Gecreëerd door Tyler Bates en John Swihart. Waar de vorige soundtrack van Far Cry 5 een lekker Country deuntje was, is deze soundtrack toch wat pittiger. De scherpe klanken, weg gezelligheid, post apocalyptisch en grimmig.

Ook zijn we verwend met een Far Cry New Dawn: Story Trailer. Een trailer waar we meer inzichten krijgen over hoe het was en is voor de mensen van Hope County. We zien de prachtige nieuwe wereld na de bommen. Maar ook de nieuwe vijand die alles opnieuw proberen te verwoesten. Plus we krijgen een kijkje naar een oude bekende zoals al eerder genoemd. Allemaal factoren die ons een goede game en een geweldig verhaal beloven!

Far Cry New Dawn zal vijftien februari uit komen om te spelen op PC en consoles. Pre-order of wacht tot hij uit is en ga helemaal los in een nieuw avontuur!
Zal jij over de moed beschikken Hope County opnieuw te redden?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →