19 april 2024

Mortal Kombat 11 fans smeken om Shaggy

Het internet doet gekke dingen. Zo lijkt het nu bepaald te hebben dat Shaggy, een van de hoofdpersonen in Scooby Doo, de ideale toevoeging zou zijn aan het Mortal Kombat 11 roster.
Daarom is er nu dan ook een petitie gestart. Al enkele tijd gaan er memes rond die Shaggy, de cartoon versie of de versie die gespeeld werd door Matthew Lillard in de 2002 live-action film. De memes laten zijn power levels zien. Fans lijken het er over eens te zijn dat Shaggy een nieuw soort Thanos is, en daarom dus extreem sterk.
De change.org petitie is dan ook snel aan het groeien. Fans van de franchise willen dat Shaggy een DLC character voor Mortal Kombat 11 gaat worden. Op dit moment staat het aantal handtekeningen rond de 133000. Waarom mensen Shaggy zo graag in de game willen is niet duidelijk maar de reacties onder de petitie zijn misschien wel even vreemd als de petitie zelf. Of Netherrealm Studios zich bezig houdt met de petitie en er dus ook serieus over nadenkt is niet duidelijk.
Dut soort petities leveren zelden resultaat op. Toch zou het kunnen. De orange justice emote in Fortnite werd ook toegevoegd door vraag van de fans. Zo kreeg de Spiderman PS4 game laatst ook een costume uit een van de oudere Spiderman films.
Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april voor ps4, xbox one, PC en Switch (hoewel er geruchten rondgaan van een vertraging voor de Switch versie). De fighting game gaat deze keer gebruik maken van custom character variations die spelers in staat stellen om fighters te customizen. Daarnaast natuurlijk een nieuwe graphics engine en zowel Klassic als nieuwe fighters.
Mortal Kombat 11 shaggy
De Switch versie wordt dan ook niet gemaakt door Mortal Kombat developer NetherRealm Studios, maar door Shiver entertainment. Hoewel de studios zeggen dat er geen “hoofdversie” van de game zal zijn en dus het elfde deel over alle platforms gelijk zullen zijn, krijgt de Nintendo Switch versie reducties in de omgevingen die er voor moeten zorgen dat de game soepel draait.