Nieuwe Sekiro: Shadows Die Twice trailer introduceert protagonist

From Software brengt een story trailer uit voor de aankomende Souls-like titel: Sekiro: Shadows Die Twice. De trailer werpt een eerste blik op de protagonist en zijn origine. You can call him The Wolf.

De developers achter Dark Souls en Bloodborne veranderen hun formule in grote mate met Sekiro. Eén van die veranderingen is dat de protagonist kan spreken. Het verhaal speelt zich meer als een Japanse drama dan een lineaire boss-knaller. Je krijgt veel meer achtergrond voor de protagonist. Ook de controls zijn veel dynamischer dan ooit tevoren. Je hebt zoveel meer movement opties tegenover andere Souls-like titels en natuurlijk Dark Souls zelve. Ondanks dat zal de game niet minder, maar juist meer uitdagend zijn dan andere titels.

De toevoeging van parkour en stealth mechanics is een welkom iets. Waar je bij Dark Souls soms kon omvallen van hoe saai de movement was, zul je daar hier geen last van hebben. Dit zorgt er wel voor dat de game dus nog uitdagender wordt dan ooit tevoor!
Sekiro: Shadows Die Twice staat geplant om op 22 maart 2019 uit te komen. De game zal verschijnen op de Xbox One (X), de Playstation 4 (Pro) en natuurlijk op Windows (PC). Wij zijn klaar voor de uitdaging!
Ben jij klaar voor de uitdaging? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation