15 april 2024

Nieuwe Sekiro: Shadows Die Twice trailer introduceert protagonist

From Software brengt een story trailer uit voor de aankomende Souls-like titel: Sekiro: Shadows Die Twice. De trailer werpt een eerste blik op de protagonist en zijn origine. You can call him The Wolf.

De developers achter Dark Souls en Bloodborne veranderen hun formule in grote mate met Sekiro. Eén van die veranderingen is dat de protagonist kan spreken. Het verhaal speelt zich meer als een Japanse drama dan een lineaire boss-knaller. Je krijgt veel meer achtergrond voor de protagonist. Ook de controls zijn veel dynamischer dan ooit tevoren. Je hebt zoveel meer movement opties tegenover andere Souls-like titels en natuurlijk Dark Souls zelve. Ondanks dat zal de game niet minder, maar juist meer uitdagend zijn dan andere titels.

De toevoeging van parkour en stealth mechanics is een welkom iets. Waar je bij Dark Souls soms kon omvallen van hoe saai de movement was, zul je daar hier geen last van hebben. Dit zorgt er wel voor dat de game dus nog uitdagender wordt dan ooit tevoor!
Sekiro: Shadows Die Twice staat geplant om op 22 maart 2019 uit te komen. De game zal verschijnen op de Xbox One (X), de Playstation 4 (Pro) en natuurlijk op Windows (PC). Wij zijn klaar voor de uitdaging!
Ben jij klaar voor de uitdaging? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →