The Division 2 beta en zijn mankementen

De private beta voor The Division 2 is begonnen. Omdat het natuurlijk nog een beta is, brengt de speelbare preview mankementen met zich mee.

Ubisoft heeft gemerkt dat de beta voor The Division 2 nog niet helemaal soepel loopt. Zo raad Ubisoft aan om de beta te herstarten na een speelsessie van 2 tot 3 uur. Dit voorkomt spontane crashes van het spel.
Voor de PC gamers onder ons die vaak tijdens games “alt-tabben”; zodra de speler een game invite krijgt terwijl deze buiten de game is en accepteert, kan de game client crashen. De enige oplossing hiervoor is om alle invites te accepteren zodra je in-game zit.
Ubisoft wilt uiteraard het beste voor de spelers. Zo hebben zij al onderhoud gepland staan voor vrijdag. Hierbij zal de studio een patch gaan uitrollen waarbij deze mankementen mogelijk gerepareerd worden. De downtime van The Division 2 zal ongeveer 3 uur zijn. Tegelijkertijd met deze fix zal er nieuwe content worden vrijgegeven. Zo kunnen spelers endgame content proberen dat de naam Invaded met zich draagt.
Verdere content die in de beta te spelen valt zijn: twee story missies, vijf sidequests, activiteiten tijdens free roam en een nieuwe Dark Zone. Het maximaal haalbare level is 30.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation