7 december 2023

The Division 2 beta en zijn mankementen

De private beta voor The Division 2 is begonnen. Omdat het natuurlijk nog een beta is, brengt de speelbare preview mankementen met zich mee.

Ubisoft heeft gemerkt dat de beta voor The Division 2 nog niet helemaal soepel loopt. Zo raad Ubisoft aan om de beta te herstarten na een speelsessie van 2 tot 3 uur. Dit voorkomt spontane crashes van het spel.
Voor de PC gamers onder ons die vaak tijdens games “alt-tabben”; zodra de speler een game invite krijgt terwijl deze buiten de game is en accepteert, kan de game client crashen. De enige oplossing hiervoor is om alle invites te accepteren zodra je in-game zit.
Ubisoft wilt uiteraard het beste voor de spelers. Zo hebben zij al onderhoud gepland staan voor vrijdag. Hierbij zal de studio een patch gaan uitrollen waarbij deze mankementen mogelijk gerepareerd worden. De downtime van The Division 2 zal ongeveer 3 uur zijn. Tegelijkertijd met deze fix zal er nieuwe content worden vrijgegeven. Zo kunnen spelers endgame content proberen dat de naam Invaded met zich draagt.
Verdere content die in de beta te spelen valt zijn: twee story missies, vijf sidequests, activiteiten tijdens free roam en een nieuwe Dark Zone. Het maximaal haalbare level is 30.