30 mei 2024

Days Gone – Sarah & Deacon's Wedding Trailer

Playstation heeft zojuist een nieuwe trailer geplaatst voor hun aanstaande Playstation Exclusive Zombie Shooter, Days Gone. Sony stuurde vorige week al uitnodigingen op de bruiloft bij te wonen.

Fans hebben een week lang kunnen uitkijken naar de trailer en eindelijk is deze verschenen. De trailer laat niet erg veel zien, maar geeft wel veel meer informatie over de game en zijn verhaal. Sarah is overduidelijk niet meer aan Deacon’s zijde tijdens de uitbraak. Wat er precies gebeurd is weten we niet, maar Deacon hecht veel waarde aan een foto die hij bij zich draagt van haar.
In de trailer keert Deacon terug naar de kerk waar hij trouwde met Sarah. Tijdens zijn bezoek wordt hij belaagd door een groep mensen die hem liever dood dan levend zien voor nog onbekende redenen. Deacon, vol met emoties en herinneringen duikt weg en laat de foto van Sarah vallen. Hij grijpt naar de foto, zelfs als dit betekend dat hij gezien wordt achter de beschutting.
De trailer loopt af met een horde zombies die op Deacon komen afstormen. Het is overduidelijk dat Deacon een bepaald, zeer belangrijk doel voor ogen heeft in Days Gone en dat niets hem uit zijn weg laat blazen. Zelfs geen horde zombies waar de trailer mee eindigt.
Days Gone staat gepland voor release op 26 april, exclusief voor Playstation 4 en Playstation 4 Pro.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →