Days Gone – Sarah & Deacon's Wedding Trailer

Playstation heeft zojuist een nieuwe trailer geplaatst voor hun aanstaande Playstation Exclusive Zombie Shooter, Days Gone. Sony stuurde vorige week al uitnodigingen op de bruiloft bij te wonen.

Fans hebben een week lang kunnen uitkijken naar de trailer en eindelijk is deze verschenen. De trailer laat niet erg veel zien, maar geeft wel veel meer informatie over de game en zijn verhaal. Sarah is overduidelijk niet meer aan Deacon’s zijde tijdens de uitbraak. Wat er precies gebeurd is weten we niet, maar Deacon hecht veel waarde aan een foto die hij bij zich draagt van haar.
In de trailer keert Deacon terug naar de kerk waar hij trouwde met Sarah. Tijdens zijn bezoek wordt hij belaagd door een groep mensen die hem liever dood dan levend zien voor nog onbekende redenen. Deacon, vol met emoties en herinneringen duikt weg en laat de foto van Sarah vallen. Hij grijpt naar de foto, zelfs als dit betekend dat hij gezien wordt achter de beschutting.
De trailer loopt af met een horde zombies die op Deacon komen afstormen. Het is overduidelijk dat Deacon een bepaald, zeer belangrijk doel voor ogen heeft in Days Gone en dat niets hem uit zijn weg laat blazen. Zelfs geen horde zombies waar de trailer mee eindigt.
Days Gone staat gepland voor release op 26 april, exclusief voor Playstation 4 en Playstation 4 Pro.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation