14 april 2024

Filmmarathons met De Sims 4

Bloo Bagoo mede Simmers! Of moet ik zeggen, voor alle Sims plebs’en, alles goed? Het is weer tijd voor een kleine Sims 4 update rondom consoles!

Een filmavondje, wie vindt dat nou niets? Plof neer op de bank, voetjes op de tafel en je meest comfortabele kleding die je maar kan vinden. Denk aan; losse broeken, trainingspakken waarin je nooit traint alleen maar relaxed, makkelijk shirtje en je haar lekker zoals je wakker werd. Eén en al ontspannen, en dat in je perfecte leven bij de Sims 4!
De Sims 4
Want wanneer je in het echte leven bijna geen tijd hebt om zo ontzettend sociaal en beroemd te zijn, kan dat gelukkig wel in de wereld van je Sims. PC spelers kunnen al wat langer genieten van dit accessoire pakket, console spelers van de PlayStation 4 en Xbox One moeten altijd wat langer wachten op hun leuke uitbreidingen, spelpakketten en accessoire bundels. Maar 19 februari komt De Sims 4 ‘Filmavond accessoires’ ook jullie kant op!
Het pakket bevat nieuwe kleding. Alles wat makkelijk zit op een comfy bank voor een filmpje. Om het even classy te noemen heet de stijl: boho-chique mode. Ik denk dat ik het thuis ook maar ga gebruiken als ik weer eens een dag in m’n trainingsbroek rond sjok. Ook een aantal nieuwe haarstijlen en manieren om snacks te maken voor je gezellige avondje. Tot slot natuurlijk een super tof scherm om de beste films op te kijken!
Weet jij al wie je gaat uitnodigen voor een filmavond?

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →