29 februari 2024

Fire Emblem: Three Houses toont eerste gameplay

Nintendo Direct is in volle gang en Fire Emblem: Three Houses laat eindelijk gameplay zien! De game ziet er op en top uit. In de trailer hier beneden kan je verschillende gameplay elementen zien in combinatie met een kleine blik op het grootse verhaal!

Three Houses

Als speler kan jij kiezen tussen drie fracties. The Black Eagles, The Blue Lions en The Golden Deer staan allemaal tot jouw beschikking! Eenmaal een huis gekozen is het aan jou om studenten te verzorgen. Het is aan jou of je studenten blijven leven of doodgaan. Jouw studenten reizen door verschillende gebieden. Waar je begint met het verslaan van bandieten en het overnemen van kampjes, zul je doorgroeien tot het starten en afmaken van complete revoluties.

”Drie territoria, Drie Huizen, Jouw Verhaal!”

Des te meer jouw studenten met elkaar bonden, des te meer unieke aanvallen jij vrij kan spelen. Neem gebieden over, pak gebieden terug en bouw jouw eigen unieke avontuur! Dat is wat Nintendo wilt bereiken met deze game, meer vrijheid en meer verhaal dan ooit tevoren in een Fire Emblem titel! De game ziet er ook beter uit dan ooit tevoren, cinematics lijken soepel te lopen en mooi geanimeerd te zijn en Fire Emblem lijkt de origine stijl te behouden.
Fire Emblem: Three Houses zal op 26 juli verschijnen voor op de Nintendo Switch! Laat ons weten wat jij van de game tot nog toe vind in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →