25 februari 2024

Marvel's Ultimate Alliance 3 toont nieuwe gameplay

De eerste Nintendo Direct van 2019 is in volle gang! De tweede trailer speelde zich af in het Marvel universum! Marvel’s Ultimate Alliance 3: The Black Order brengt verschillende personages uit het Marvel universum samen! Bekijk hier beneden de eerste gameplay voor Captain Marvel en meer!

Hier boven is nieuwe gameplay te zien voor Marvel’s Ultimate Alliance 3: The Black Order. Deze laat Captain Marvel gameplay zien, net op tijd voor dat de film het witte doek zal bereiken. Ook laat de game co-op gameplay zien met speciale full-team aanvallen die alleen speelbaar zijn in co-op. De game bevat personages van de Avengers, de X-Men en nog veel meer! Dit derde deel zal exclusief uitkomen voor op de Nintendo Switch. Bekijk hier direct de officiële aankondiging op onze website!
Marvel’s Ultimate Alliance 3: The Black Order zal ergens deze zomer verschijnen voor op de Nintendo Switch. Kijk jij uit naar deze nieuwe titel uit een bekende franchise? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Speel jouw favoriete personage en misschien zijn wij elkaar wel online!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →