Marvel's Ultimate Alliance 3 toont nieuwe gameplay

De eerste Nintendo Direct van 2019 is in volle gang! De tweede trailer speelde zich af in het Marvel universum! Marvel’s Ultimate Alliance 3: The Black Order brengt verschillende personages uit het Marvel universum samen! Bekijk hier beneden de eerste gameplay voor Captain Marvel en meer!


Hier boven is nieuwe gameplay te zien voor Marvel’s Ultimate Alliance 3: The Black Order. Deze laat Captain Marvel gameplay zien, net op tijd voor dat de film het witte doek zal bereiken. Ook laat de game co-op gameplay zien met speciale full-team aanvallen die alleen speelbaar zijn in co-op. De game bevat personages van de Avengers, de X-Men en nog veel meer! Dit derde deel zal exclusief uitkomen voor op de Nintendo Switch. Bekijk hier direct de officiële aankondiging op onze website!
Marvel’s Ultimate Alliance 3: The Black Order zal ergens deze zomer verschijnen voor op de Nintendo Switch. Kijk jij uit naar deze nieuwe titel uit een bekende franchise? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Speel jouw favoriete personage en misschien zijn wij elkaar wel online!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation