15 april 2024

Fortnite Patch Notes V7.40 staan nu online

De Patch Notes van Fortnite Patch V7.40 staan online. De patch voegt een nieuw wapen toe, een nieuwe rotatie voor de Limited Time Modes en een klein cadeautje. Naast een klein cadeautje van Epic Games aan de spelers kun je ook tot en met 22 februari je vrienden cadeautjes in de game sturen.

De servers van Fortnite zijn op dit moment down ter voorbereiding van Patch V7.40. De nieuwe patch zal een aantal nieuwe items en mogelijkheden toevoegen aan de game. Het eerste nieuwe onderdeel van de patch is een nieuw wapen, namelijk de Infantry Rifle. De Infantry Rifle is een semi automatisch wapen dat op langere afstanden gevaarlijk kan zijn. Het wapen is beschikbaar als common, uncommon en rare quality. Naast het nieuwe wapen introduceert de nieuwe patch ook een andere rotatie van Limited Time Modes. De Limited Time modes die onderdeel zijn van deze patch zijn Catch en Team Rumble. In Catch zitten er geen wapens in het spel, maar alleen maar granaten en andere items die gegooid kunnen worden. Dit zorgt dus voor een andere manier van tegen elkaar strijden. Team Rumble is een gamemode waarin twee grote teams het tegen elkaar opnemen en elk team moet proberen als eerste 100 eliminations te verkrijgen. Voor de volledige Patch Notes kun je terecht op de website van Epic Games.

Cadeautje

Epic Games deelt ook een cadeautje uit met de ingang van Patch V7.40. Als je namelijk 13 gratis Overtime Challenges volbrengt, krijg je de Battle Pass van seizoen 8 gratis. Dit betekent dat je verzekerd bent van twee nieuwe skins en de mogelijkheid hebt om nog veel meer gratis loot te ontvangen.