Spirituele opvolger Burnout verschijnt op 9 april

Three Fields Entertainment heeft bekend gemaakt dat Dangerous Driving op 9 april verkrijgbaar zal zijn.

Burnout Paradise was de laatste game in de Burnout serie. Ondanks het succes, is de game niet zoals de voorgaande games uit de serie. Daar komt nu verandering in met Dangerous Driving. Deze zet namelijk de traditie voort zoals we deze zagen in o.a. Burnout 3 en Burnout Revenge. De game wordt gemaakt door Three Fields Entertainment. Deze studio is opgezet door Fiona Sperry en Alex Ward, de oprichters van Criterion, makers van de originele Burnout games.
https://www.youtube.com/watch?v=k3XX1B7Heb8
We zullen dus vaste races zien, samen met de Eliminator en Road Rage game-modes. Nieuw in Dangerous Driving is Pursuit, een ‘cops and robbers’ mode. Ook zal online multiplayer aanwezig zijn, tot acht spelers. Dangerous Driving zal verschijnen op Xbox One, PlayStation 4 en voor PC in de Epic Game Store.
Eerder bracht Three Fields Entertainment al Danger Zone en Danger Zone 2 uit. Beide games zijn gebaseerd op de Crash mode uit de Burnout games.
Hoewel de reacties tot zover positief zijn, is er ophef omdat Dangerous Driving te krijgen zal zijn in de Epic Game Store in plaats van Steam. Deze winkel is door Epic Games opgezet om als concurrentie te dienen voor Steam. Ontwikkelaars/uitgevers die hun games hierop uitbrengen betalen een flinke klap minder dan op Valve’s platform.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation