26 mei 2024

Tom Clancy's The Division 2 – Enter the Dark Zone Trailer

Ubisoft heeft een nieuwe trailer over Tom Clancy’s The Division 2 op YouTube geplaatst. In de trailer worden de Dark Zones van de game kort belicht. Daarnaast wordt vermeld dat spelers die een missie in de Dark zone voltooien tijdens de Open Beta een exclusive trophy kunnen verdienen.

Morgen begint de Open Beta van Tom Clancy’s The Division 2. Om spelers nog een extra stukje te laten zien van de game die spelers morgen te wachten staat, heeft Ubisoft een nieuwe trailer geplaatst op YouTube. In de trailer worden de Dark Zones van de game belicht. De Dark Zones zijn de PVP-zones van de Division games. In de Dark Zones kun jij het alleen of met een team van 4 opnemen tegen andere spelers om de best mogelijke loot in de game te verkrijgen. De Dark Zone is echter meer dan alleen de PVP area. Er zijn namelijk ook opdrachten die spelers in de Dark Zone kunnen vervullen. Deze opdrachten zijn gebaseerd op het verhaal achter de area, namelijk een gebied om mensen op te sluiten die besmet zijn.
Tijdens de Open Beta kunnen spelers ook de Dark Zone gaan verkennen. Als je tijdens de Beta een missie voltooid in de Dark Zone verdien je daar ook nog een exclusieve trophy mee.
Spelers die morgen meteen willen kunnen beginnen aan de Open Beta van The Division 2 kunnen de game al vanaf vandaag preloaden. Voor meer informatie over de Open Beta kun je terecht op de website van The Division.
Tom Clancy’s The Division 2 Open Beta vindt plaats van 1 tot en met 4 maart op de Xbox One, PS4 en PC.