26 februari 2024

Pokémon Mewtwo Strikes Back Evolution – Official Trailer

De eerste Pokémon film werd in 1998 gereleased in Japan. Het is nu bijna 21 jaar geleden en de film krijgt een remake. De remake heet Mewtwo Strikes Back Evolution en is een CGI remake van de film. De film zal op 12 juli te zien zijn in de Japanse bioscopen en zal waarschijnlijk later naar Europa komen.

Pokémon bestaat deze week 23 jaar. Om deze mijlpaal te vieren wordt er een hoop nieuwe content toegevoegd aan de games en we krijgen nieuwe trailers te zien van de aankomende films. De eerste nieuwe trailer die verscheen was voor Detective Pikachu. Iedereen die deze trailer nog niet gezien heeft, kan hem hieronder bekijken:

De tweede trailer is voor een project dat tot nu toe alleen nog maar aangekondigd is voor een release in Japan. Het gaat over de remake van de eerste Pokémon film in CGI. De film laat het verhaal zien van Mewtwo en andere gekloonde Pokémon. In de tweede trailer zien we hoe enkele van de personen en Pokémon er in de film uit zullen zien. Voor de rest zien we een aantal beelden die ons kort het verhaal van de film laten zien. De film zal op 12 juli gereleased worden in de Japanse bioscopen. Of en wanneer de film in Nederland te zien zal zijn, is nog onbekend.