27 mei 2024

Halo Master Chief Collection krijgt toevoeging

Halo: Reach wordt na een lange tijd toch toegevoegd aan Halo Master Chief Collection. Microsoft heeft ook gezegd hoe je aan het nieuwe toegevoegde spel kan komen.

Op Xbox One, zal de multiplayer content (inclusief Forge en Theater) gewoon vrij beschikbaar zijn voor iedereen die het spel in bezit heeft. Halo: Reach’s campaign en Firefight mode zullen echter een “premium digital add-on” worden. Deze dient gekocht te worden als je deze wilt spelen. Het prijskaartje voor deze uitbreiding is echter nog niet bekend gemaakt.
Xbox Game pass abonnees zullen alles krijgen van Halo: Reach, zij kunnen dus wel kostenloos de campaign en Firefight kunnen spelen. Het spel is echter niet van hen, zodra je abonnement op de Xbox Game Pass stopt zal je het spel niet meer kunnen spelen.
Aangezien het deel waar de Master Chief niet in de spotlight staat toch is toegevoegd aan Halo Master Chief Collection, heeft Microsoft nog een leuke aankondiging gedaan. Halo Master Chief Collection komt namelijk ook naar de PC samen met de nieuwe toevoeging. Er is echter nog geen data vrij gegeven over wanneer deze komt.