29 mei 2024

Google brengt teaser voor grote aankondiging

Het is aan Google om volgende week tijdens de Game Developers Conference op 19 maart een grote aankondiging te maken voor de gaming-wereld. Google brengt nu een teaser van deze aankondiging.

Google plant om een visioen te geven op de toekomst in gaming. Deze video laat verschillende soorten settings en genres zien, waaronder sport, racing, actie, fantasie en meer! De suggestie zijnde dat dit nieuwe Google platform een plek zal worden voor al die soorten games. Wat het ook zal zijn, op 19 maart weten we meer. Op die datum zal het bedrijf laten zien wat ze voor ons in petto hebben.

Het is vrij bijzonder voor Google om zoiets te doen. Tot op hedendaags zijn Nintendo, Sony en Microsoft de drie grote koningen geweest met hun platformen en PC’s.  Het feit dat een groot bedrijf als Google aan deze wereld mee wilt doen kan iets heel moois worden. Het bedrijf dat Google Home tot zo’n groot iets bracht gaat zich nu mengen in misschien wel de grootste subcultuur van de wereld. Het kan iets simpels zijn als cloud-gaming, of iets groots als een console die alles samenbrengt. Wat het ook is, het zal vast groots zijn.
Hoe zal dit uit gaan pakken? Wat is jullie mening hierover? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →