30 mei 2024

Gratis update Bloody Palace voor Devil May Cry 5

Bloody Palace is de nieuwe update voor Devil May Cry 5. Alle eigenaars van Devil May Cry 5 krijgen deze update gratis op 1 april 2019.

Let op alle demon jagers! Bereid je voor om ronduit duivels te worden, want de Bloody Palace Mode zal vanaf 1 april 2019 beschikbaar zijn als gratis update voor alle Devil May Cry 5 bezitters. Ja je leest het goed. De update is gratis. Dit is geen 1 april grap.
Bloody Palace is een survival mode die je plaatst tegen hordes steeds moeilijker wordende vijanden en eindbazen.Dit allemaal terwijl je tegen de tikkende timer racet. Speel als Dante, Nero of V in Bloody Palace Mode door meerdere niveaus van vijanden en test echt je SSStylishe vaardigheden.
De sexy en stijlvolle Devil May Cry 5 is momenteel wereldwijd verkrijgbaar voor de PlayStation 4 computerentertainmentsysteem, Xbox One-apparaten, waaronder Xbox One X, en PC.