28 mei 2024

Battlefield 5 Firestorm krijgt trailer en release datum

DICE heeft de eerste trailer van Battlefield 5 Firestorm uitgegeven op Youtube.

Spelers kunnen vanaf 25 maart los gaan in Firestorm, de nieuwe battle royale mode voor Battlefield 5. De map van Firestorm waar het gevecht op zal plaats vinden ligt in Noorwegen. De battle zal gaan tussen 64 spelers. We zien van alles in de trailer. Het begint met soldaten die uit vliegtuigen parachuteren. Je ziet ze allemaal richting een stuk land gaan omringd door vuur. Wat direct opvalt is dat ze team mates lijken te hebben en geen wapens. Ze zien een team aan vijanden direct naast en beide teams rennen huizen binnen en je hoort ze wapens oprapen. Hierna beginnen ze pas met schieten. Je ziet een tractor met een big ass gun achterop een trailer, een helikopter, een werkende Schwimmwagen en een steeds kleiner wordende ring van vuur.
Bekijk hieronder de reveal trailer en zie het zelf. Ik ben wel benieuwd naar deze nieuwe mode. En zal direct de eerste keer worden dat ik een battle royale ga doen.

Hoe denk jij over deze nieuwe battle royale mode van Battlefield 5. Laat het ons hieronder weten in de comments.