20 mei 2024

Halvoy is Battlefield's grootste map ooit

Battlefield V’s Firestorm uitbreiding ziet het daglicht voor het einde van maart en dit betekend dat er een nieuwe map op komst is. Genaamd Halvoy is dit de aller grootste Battlefield map ooit.

Om alles een beetje in perspectief te zetten is Halvoy maar liefst 10 keer groter dan Hamada. Hamada is op dit moment de grootste map in Battlefield V. De Firestorm mode zal op 25 maart verschijnen voor alle Battlefield V spelers.
Halvoy
Zoals al eerder bekend is geworden zal deze mode de leegte van de Battle Royale ervaring in Battlefield V vullen. Eerder verscheen er al een trailer en gelekte tutorial video van de nieuwe game mode. Zoals gewend van andere Battle Royale games zal je in de map worden gedropt en zal je wapens moeten zoeken. De zeldzaamheid van wapens is afhankelijk van de bepaalde attachments op de wapens. Zeldzamere wapens zullen meer attachments hebben dan de meest voorkomende wapens in de map.

Voertuigen spelen ook een rol in Firestorm. Zo zijn er verschillende nieuwe voertuigen tot je beschikking en is er zelfs een tank die je kunt bemachtigen door speciale uitdagingen te voltooien. Net als in andere Battle Royale games zal het speelbare gedeelte op de map steeds verder krimpen. In Firestorm gebeurd dit door een ring van vuur die het speelbare gedeelte kleiner maakt. Onderweg verwoest de vuurstorm alles wat in de weg staat.
Ondanks de map veel groter is dan alle andere Battlefield maps zal ook deze map maar 64 spelers ondersteunen. Je zal dus veel meer vrijheid hebben dan je gewend bent in een Battlefield map. Het is nog onduidelijk of het spelerslimiet verhoogd zal worden in de toekomst. Op dit moment zal je met 16 squads tegelijk spelen indien je kiest voor squad mode.
Ga jij eind deze maand aan de slag met de nieuwe Battle Royale mode in Battlefield V?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →