19 april 2024

Mortal Kombat 11 – Alle informatie over de beta

Het is bijna closed beta tijd voor Mortal Kombat 11, daarom heeft NetherRealm alle informatie op een rijtje gezet. Slijp je wapens, oefen je vechtkunst en gear up voor een dodelijke strijd.

Mortal Kombat 11 gaat binnenkort zijn closed beta in. Om toegang te krijgen tot deze speelperiode dien je Mortal Kombat 11 te hebben gepre-ordered op Playstation 4 of Xbox One. De closed beta zal binnenkort al te downloaden zijn. Om hem te kunnen spelen zul je moeten wachten tot woensdag 27 maart om 15.00 uur. De spelers die toegang hebben tot deze beta kunnen hem echter voor een kleine week spelen. De speelperiode zal duren tot maandag 1 maart om 07.00 uur.
De closed beta zal vijf speelbare karakters bevatten: Baraka, Jade, Kabal, Scarlet en natuurlijk Scorpion. Natuurlijk zijn dit niet alle personages die in de game zullen zitten want we weten dat Mortal Kombat 11 een uitgebreide selectie heeft aan characters. Nog niet alles is aangekondigd maar er komt wel steeds meer vrij, zo is vandaag vrijgekomen dat Kotal Kahn ook speelbaar zal zijn.
Gamers die het spel gepre-ordered hebben krijgen dus toegang, maar tot wat precies? De beta zal online multiplayer matches ondersteunen, ook zal het een Towers of Time mode bevatten. Daarnaast kunnen de spelers ook al een beetje experimenteren met het Custom Character Variation systeem. Dit systeem geeft je de mogelijkheid om verschillende cosmetische veranderingen aan je favoriete characters toe te brengen. Met dit nieuwe gameplay aspect zul je dan o.a. de volgende dingen kunnen veranderen: skins, gear, special abilities, taunts, brutalities en cinematics. Om online te kunnen spelen heeft de speler echter een Xbox Live Gold of Playstation Plus lidmaatschap nodig. De Towers of Time zal gewoon offline te bespelen zijn.

Indien je het spel gepre-ordered hebt dan krijg je niet alleen toegang tot deze closed beta, maar ook toegang tot de personage Shao Kahn in het volledige spel. Deze bonus zal toepasselijk zijn op alle platforms hoewel de closed beta alleen geldt voor de Playstation 4 en Xbox One.