Cities: Skylines is dit weekend gratis te spelen op Steam

Cities: Skylines heeft dit weekend een free trial. Steam gebruikers kunnen de game voor 3 dagen gratis uitproberen. Als de game bevalt tijdens deze free trial kan die met korting aangeschaft worden.

Cities: Skylines is een city simulator game. In het spel moet jij een stad besturen en vormgeven. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat de infrastructuur goed is, dat de watervoorziening goed is en ga zo maar door. Het spel is redelijk ingewikkeld om mee te beginnen, maar zal steeds interessanter worden naarmate je het meer gespeeld hebt. Voor Steam gebruikers die het spel nog nooit gespeeld hebben, is er dit weekend de mogelijkheid om het spel uit te proberen. Het spel is namelijk voor 3 dagen gratis te spelen en kan nu al meteen aangezet worden.


Spelers die Cities: Skylines dit weekend uitproberen en de game leuk vinden, kunnen het spel met korting aanschaffen. Dit weekend is er namelijk 75% korting op de base game en de deluxe edition. Daarnaast is er ook 55% korting op de collection bundle. Deze bundel bevat 17 items. Voor meer informatie kun je terecht op de Steam pagina van Cities: Skylines.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation