30 mei 2024

Een Assassin's Creed remaster!

We zijn allemaal wel een beetje assassin. De één sluipt ’s nachts zachtjes naar het toilet zonder gehoord te worden en de ander duikt handig achter een schap WC papier wanneer hij iemand ziet in de supermarkt en geen gesprek wilt. Voor al deze hedendaagse assassins komt er een leuke remaster van Assassin’s Creed.

Over maar liefst een paar dagen komt er namelijk een remaster uit van Assassin’s Creed III! Een heftig verhaal over een jonge assassin. Gespleten door zijn voorouders, de originele bewoners van Amerika en de moderne wereld. Complexe problemen die voor je voeten worden geworpen en grootse vijanden die je moet verslaan. Een storyline om je in te verliezen!
Assassin's Creed
Assassin’s Creed III is één van de minst populaire games uit de Assassin’s Creed lijn. Dat zou kunnen maken dat juist deze game een remaster krijgt. Deel drie komt namelijk óók uit op de Switch, Ubisoft probeert de game misschien wat meer liefde te geven door hem opnieuw te introduceren aan een misschien nieuw publiek. Een game waar mensen problemen hadden met de nieuwe manier van vechten. Deze combat modus werd ook snel weer eruit gehaald in de daar op volgende Assassin’s Creed spellen.
Kruip in de huid van de behendige Connor en beleef zelf de Amerikaanse revolutie. Zoals altijd kan je uren zwerven door een gigantische open wereld. Leer jagen en gejaagd worden. Sta oog in oog met angstaanjagende wilde dieren en bloeddorstige mensen die misschien nog enger zijn dan die dieren. Ontdek de geschiedenis en sluip je een weg naar de overwinning.
We mogen vanaf 29 maart genieten van deze remaster. Deze zal uitkomen op de PC, PlayStation 4 en natuurlijk de Xbox One.

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →