28 mei 2024

Thuisbezorgd korting voor Playstation Plus leden

Indien je lid bent van Playstation Plus kan je geregeld de Playstation Store afstruinen om wat games uit te zoeken die zijn afgeprijsd voor Plus leden. Vanaf vandaag kan je ook genieten van korting bij Thuisbezorgd.nl!

Ja, je hoeft nu niet meer naar de winkel om eten te kopen, te bereiden en te koken. Blijf lekker achter je Playstation zitten en ga voor Gearscore 450 op The Division 2 of ga prestige in Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Dankzij jouw Playstation Plus lidmaatschap maak je namelijk gebruik van €5,- korting op je Thuisbezorgd bestelling.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je krijgt 5 euro korting op je volgende bestelling door je aan te melden met je PSN-ID en een vouchercode in the vullen bij het afronden van je bestelling. Het resterende bedrag moet je vervolgens voldoen via iDEAL, Paypal of een creditcard. Het minimale bedrag is 10 euro en je kan de code maar één keer gebruiken. Je kunt gebruik maken van deze actie tot en met 31 augustus 2019, maar de codes zijn gelimiteerd.
Het is niet de eerste keer dat je buiten de Playstation Store kunt genieten van korting dankzij je Playstation Plus lidmaatschap. Eerder konden Plus leden al genieten van korting bij Happy Socks.
Ga jij gebruik maken van deze korting bij Thuisbezorgd.nl? Zo ja, laat ons dan even weten wat jij gaat eten terwijl je vastgenageld zit aan je Dualshock 4 controller.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →