24 februari 2024

The Lord of the Rings Gollum aangekondigd

Daedalic Entertainment kondigt The Lord of the Rings Gollum aan. Een nieuwe action-adventure game die zich afspeelt in de wereldbekende fantasie wereld van J.R.R Tolkien. De game staat gepland voor een release in 2021.

The Lord of the Rings Gollum zal trouw blijven aan de visie die J.R.R Tolkien heeft voor de The Lord of the Rings franchise. De game zal nieuwe evenementen en details ontdoeken die te maken hebben met niemand minder dan Gollum. Spelers nemen de rol van Gollum aan in deze game om zijn verhaal te vertellen vanuit een perspectief die The Lord of the Rings fans nog niet eerder hebben gezien. Dit alles zal gebeuren terwijl de game trouw blijft aan de geschreven boeken van J.R.R Tolkien.
De game zal verschijnen voor PC en alle relevante consoles in 2021. Grote kans dat we dan al te maken hebben met een volgende generatie Playstation en Xbox. De game wordt ontwikkeld in Unreal Engine. Er zijn verder nog geen details onthuld over de game.

“We are extremely pleased to announce our partnership with multi-award-winning Daedalic Entertainment, to build an innovative, lore-centric game for discerning fans of The Lord of the Rings. With their focus on characters and story, enhanced by rich and evocative artwork, Daedalic is committed to ‘building games for readers who become gamers'”, meldt Fredrica Drotos, brand officer bij Middle-earth Enterprises.
“We eagerly anticipate the release of Daedalic’s narrative-driven adventure gameplay, which is uniquely matched to the complex, deeply-nuanced world of Middle-earth, created by J.R.R. Tolkien.”

Zodra er meer details onthuld worden omtrent deze game lees je dat natuurlijk terug op onze website. Kijk jij uit naar een nieuwe avontuur in het universum van J.R.R Tolkien?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →