Esports: Playoffs teams bekend in de LCS

De playoffs teams in de LCS zijn bekend. Na een spannende weekend zijn er nog zes teams over van de tien. Deze zes teams zullen komend weekend beginnen aan de playoffs ronde. De nummers drie tot en met zes trappen af in de kwartfinale. Winnaars van die teams zullen het daarna opnemen tegen de nummers één en twee in de halve finale. De winnaars daarvan ontmoeten elkaar voor de finale.

Vooraf week negen was het ontzettend spannend in de LCS. Drie teams waren al zeker van de playoffs. Echter was hun eindplek op de ranglijst nog onbekend. Vijf teams waren nog in de strijd voor de playoffs. Er was nog plek voor twee teams. Van welke drie teams mochten we afscheid nemen na de laatste speelweek? Van Clutch Gaming namen we al vrij snel afscheid. Zij moesten alles winnen en waren afhankelijk van anderen. Ze verloren op de eerste dag en konden al gelijk niet meer de playoffs halen.
OpTic Gaming schakelde zichzelf uit door van Golden Guardians te verliezen. Golden Guardians deed wel wat het moest en won hun game. Zij hoefden slechts één keer te winnen voor hun playoffs ticket. Echo Fox en CLG waren nog over. Beide teams wonnen hun eerste game. In de tweede game stonden ze lijnrecht tegenover elkaar. Winnaar van die game zou zich plaatsen voor de playoffs. Echo Fox versloeg CLG in een vrij dominante wijze en nam daarmee beslag op het laatste playoffs ticket.
Hieronder volgen de uitslagen van week negen, eindstand van de reguliere competitie en de playoffs schema van komend weekend.

Uitslagen week 9

Cloud9FlyQuest
Echo FoxTeam Liquid
OpTic GamingGolden Guardians
TSMClutch Gaming
CLG100 Thieves
Cloud9Clutch Gaming
100 ThievesOpTic Gaming
Echo FoxCLG
Golden GuardiansFlyQuest
TSMTeam Liquid

Tiebreaker game:

FlyQuestGolden Guardians

Stand na week 9

 

1Team Liquid14-4
2Cloud914-4
3TSM13-5
4FlyQuest10-9
5Golden Guardians9-10
6Echo Fox8-10
7CLG7-11
OpTic Gaming7-11
9Clutch Gaming5-13
10100 Thieves4-14

 

LCS Playoffs

Heb je week acht gemist van de LCS? Dan kan je deze hier terugvinden.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation